Click pe poza pentru a o mari

Hajdúszoboszló este cel mai mare complex de bai termale din Europa

Strandul plasat pe un teritoriu cu o suprafata de 30 hectare este deschis în fiecare an în perioada 1 mai - 30 septembrie. Cele 13 bazine se bucura fiecare de mare popularitate, dintre care fiecare generatie poate alege pe placul sau. Cea mai mare senzatie a strandului o constituie malul mediteranean, care este cel mai mare bazin contruit în Europa Centrala. Anturajul mediteranean este dat de malul îngredit de plante mediteraniane, vaporul de pirati, baliza, alea de palme.

Pe teritoriul strandului se afla Aquaparkul, unde se poate intra cu bilete cumparate pe o durata de o zi sau pe o durata de doua ore. Parcul de topogan îi asteapta vizitatorii care au împlinit deja 12 ani, aici se afla 9 tipuri diferite de topogane uriase (topogan cu patru piste, camicaze, hidrotopogan, gaura neagra, topogan urias, Niagara, big hole, twister), a caror lungime depaseste un kilometru. Pentru copii sub 10 ani în parc se gasesc topoganuri mici, castelul de apa, pârâuri. Copiii sub 10 ani pot incerca topoganele uriase numai cu acordul parintilor.

Baia termala acoperita este deschisa tot anul între orele 7 si 19.În toate piscinele cu apa termala compozitia apei este la fel, dar temperatura difera. Culoarea bruna a "aurului fluid" se datoreaza continutului înalt de ioduri si de alte minerale. Durata recomandata a unei bai în apa termala este: 20 de minute. Baia poate fi repetata de mai multe ori pe zi, cu pauze intercalate individual. La caserii se pot cumpara diferite pachete de cure balneare. Fiecare pachet contine posibilitatea de intrare de numar nelimitat la bai si în saune, consultatie medicala si tratamente prescrise de medic, toate acestea pe o durata de minimum o saptamâna.

Cele 40 de feluri de tratamente pe baza de apa termala de calitate controlata si garantata, au efect terapeutic asupra urmatoarelor boli: artrite cronice, artrite degenerative, bolile cronice inflamatorii ale coloanei vertebrale, neuralgii cronice, nevrite, reabilitare dupa boala Heine-Medin, hemoragie cerebrala, operatii pe creier, sau alte cauze de paralizii, dureri musculare cronice, reabilitare dupa leziuni sportive, fracturi osoase, unele forme de ateroscleroza obliterativa periferica, boli ginecologice cronice, sterilitate, boli dermatologice cronice.
Baia în apa termala este contraindicata în urmatoarele stari: inflamatii acute, tumori maligne, boli canceroase, insuficienta cardiovasculara, hipertensiune maligna, tuberculoza, boli severe ale sistemului nervos central, boli infectioase, boli dermato-venerice, sarcina.

În complexul de baii interioare "Árpád" sta la dispozitia oaspetilor un bazin de concurs de 50 de metri lungime, cu 8 piste, bazin pentru începatori, bazine de odihna cu apa termala, sauna, solar vertical, masaj de împrospatare, sala de gimnastica.

Cazare Pensiune 2 margarete Hajdúszoboszló - Informatii si rezervari la tel - 0040 752206793 (Romania) sau 0036 303961684 (Ungaria) | Design By Interlog